Lajme

“Kjo do të ndodhë me LDK-në sapo t’i largohet ‘motori’ “

Profesori dhe ligjëruesi në Universitetin e Parisit Nezir Kraki, ka thënë se Lidhja Demokratike e Kosovës, do të mbetet “sikur kerret që shiten vetëm për pjesë”, sapo t’i largohet motori.

Ai në një postim në Facebook, është tallur me këtë parti, duke iu propozuar që ta shesin “për pjesë”.

Sipas tij, LDK-së veç “PDK-ja i ka grah, përcjell Bota sot.

Postimi i i Krakit:

Mos harroni!

Sapo t’i largohet « motori », LDK ka me mbete si ato kerret që shiten veç për pjesë.

Ja një propozim për shpallje:

Shitet partia për pjesë.

Motor nuk ka, e kemi çmontu se na thanë që edhe pa të bën.

Ndryshku e ka kaplu edhe karroserinë edhe interierin, dmth nevojitet ngjyrë e re dhe mbulesa të reja.

Nuk hargjon shumë.

Veç PDK i ka gra.

Burimi

Back to top button