Lajme

Kjo është kërkesa e deputetës Marigona Geci për Vjosa Osmanin

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, nga radhët e LDK-së, Marigona Geci është përfshirë në debatin parlamentar ku sot ishte mjaftë i ashpër e shpeshherë ishte edhe fyes në mes të deputetëve të Kosovës.
Geci në fjalimin e saj, ka kërkuar që deputetët e Kosovës të kenë kujdes më fjalorin dhe shprehjet që i përdorin në Kuvendin e Kosovës.Ndërsa, sa i përket marrëveshjeve ndërkombëtare, marrëveshjet ndërkombëtare që kanë me u ratifikuar në Kuvend nuk lidhen me subjekte politike, por lidhen drejtpërsëdrejti me qytetarët e Republikës së Kosovës.

Source link

Back to top button