Lajme

Kjo është Ministrja e jashme e sapoemëruar e Kosovës, ajo ishte e d ënuar me bùrg

Meliza Haradinaj-Stublla është ministrja e re e Punëve të Jashtme në Kosovë, e cila u zgjodh ditën e djeshme në Kuvend. Ajo do të shërbejë në qeverinë e Avdullah Hotit, si përfaqësuese e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK-së), e më parë ka pasur detyrën e këshilltares së kryeministrit Ramush Haradinaj.
Meliza është pjesë e kryesisë së AAK-së, ndërkaq edhe pse mbanë mbiemrin Haradinaj, ajo nuk ka asnjë lidhje gj aku me kryeministrit e Kosovës. Meliza është e martuar dhe ka dy fëmijë.
Meliza Haradinaj-Stublla është dë nuar në 2018 me tetë muaj bù rgim me kusht dhe 1000 euro gj obë, pasi u shpall faj tore për de klarim të rr emë.

Source link

Back to top button