Lajme

Kjo ndodh veq në Kosovë! Presidenti pa maskë, bën thirrje që të përdoren maskat

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, u ka bërë thirrje qytetarëve të Kosovës që të vazhdojnë t’i respektojnë rekomandimet e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike në ditët kur rastet e të prekurve me COVID-19 në Kosovë janë duke u rritur. Thaçi ka bërë thirrje që qytetarët të bartin maskat “aty ku është e nevojshme”, përderisa vet u paraqit para mediave pa maske ë pa dorëza. “Ta ruajmë distancën e nevojshme, të mbajmë maskat kur është e nevojshme dhe ta ruajmë higjienën” ja deklarata e tij.

Source link

Back to top button