Magazina

Kjo zonjë është motra e Xheraldina Vules, por jo tezja e Ledrit
I komplikuar ty titull. Hë? Po, si është zanafilla, për çka po bëhet fjalë konkretisht?

Ti marrim gjërat me rradhë.

Xheraldina Vula, e njohur si Xheri, nuk ka motër, ama e ka një mike që quhet Merita, të cilet e konsideron tamam motër.

Pra, Merita është motra e munguar e Xherit, ama nuk i bije të jetë bash tezja e Ledrit, reperit të famshëm kosovar, i cili po ashtu është hasret, nuk ka motër a vëlla.

Ndryshe, në familjen Vula që të gjithë janë persona të njohur publikisht.

Agroni, është regjisor me emër, Xheraldina gazetare e producente dhe Ledri rep artisti më në zë prej shumë vitesh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button