Lajme

Konfirmohet lajmi dhe jepen detajet rrëqethëse: Një fëmijë shqiptar dha shpirt në Kakavijëm, ishte duke…

Një aks identi tragjik ka ndodhur para pak minutash në Kakavijë: dy fëmijë janë përp lasur nga ambulanca dhe njeri prej tyre ka humbur jetën në vend pranë fshatit Bularat.

Fëmijët ishin në pritje prej tre ditësh me familjen për të kaluar doganën e Kakavijës.

Pritet të mësohet iden titeti i vikt imës. Në Kakavijë po ndodh një katastrofë e rëndë humanitare. Vargu i makinave në pritje i ka kaluar dhjetë kilometra.

Back to top button