Lajme

Kosovarin nga Peja nuk e ndal as coronavirus për të marrë nuse

Situata e krijuar nga koronavirusi ka bërë që shumë banorë të vet-izolohen nëpër shtëpitë e tyre.Të qëndrojnë nëpër shtëpitë e tyre dhe të marin masa mbrojtëse në mënyrë që të jenë gjasat as më të vogla që qytetarët të preken nga ky virus, ka dhënë urdhër edhe Qeveria e Kosovës stipe reamen meposhte dhe shiko pamjet e dasmes ne peje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button