Lajme

Kosovarit I Humbi Kuleta Në Shkodër, Ja Çfarë Ndodhi Pas 2 Muajsh (Video)

Blondi Smërqaku duhet të ndihet me fat. Tifozit të Gjilanit i cili ishte pjesë e grupit të tifozëve “Dardanët” në ndeshjen Kosovë – Kroaci të zhvilluar më 6 tetor 2016 në Shkodër, i kishte humbur kuleta me gjithë dokumentat që i kishte në të.Mirëpo, se ajo do t’i kthehet pas dy muajsh nuk e kishte menduar asnjëherë. Por, ja që Blondi tani sërish e ka kuletën e tij.Tifozi i flakët i Gjilanit ka treguar se si erdhi deri tek kuleta e tij pas dy muajsh sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button