Lajme

Krasniqi: Do ta padis Sveçlën, paratë do të ia dhuroj “Jetimave të Ballkanit”

Publicisti dhe profesori universitar, Milazim Krasniqi, përmes një postimi në Facebook, ka njoftuar se ka dep onuar sot pa di ndaj Xhelal Sveçlës, u.d të ministrit të bre ndshëm, shkruan Gazeta NewBorn.

Kjo pa di e Krasniqit ndaj Sveclës, vjen pas një njoftimi të pafa ktueshëm që Sveçla kishte bërë duke thënë pa asnjë bazë se Krasniqi kishte org anizuar fa ljen në shesh javë më parë.

Krasniqi ka shkruar se nëse e fiton pa dinë, paratë e fituara nga ky rast do të ia dhu roj Shoqatës “Jetimat e Ballkanit”, të drejtuar nga Halil Kastrati.

Source link

Back to top button