Lajme

Kritikohet martesa e kryeimamit të Maqedonisë së Veriut me gruan 50 vjet më të re

Gëzim para pak dite pati kreu i Bashkësisë Islame të Maqedonisë së Veriut, Sulejman Rexhepi.

Ai u martua në moshën 74 vjeçare me një vajzë 50 vjet më të re. E një hoxhë në Kosovë dhe disa qytetar të Prishtinës nuk po e pëlqejnë këtë veprim të liderit fetar mysliman në shtetin fqinj, njofton Klan Kosova

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button