Lajme

Kryeministri i Izraelit Benjamin Netanyahu i dërgon letër Kosovës, ja çfarë thotë


Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu i është drejtuar me një letër popullit të Kosovës, e cila është lexuar në ceremoninë e festimit të vitit të ri hebraik.
Në letër, Netanyahu thotë se zhvillimet e fundit mes Kosovës dhe Serbisë mund të jenë fillim i një epoke të re nga e cila mund të përfitojnë dy popujt, shkruan lajmi.net.

Ai ka shtuar beson, dhe është optimist se duke punuar së bashku, mund të arrihet shumë mes këtyre dy shteteve.

“Në këtë Vit të Ri, e zgjas dorën time të miqësisë për popullin e Kosovës. Zhvillimet e fundit mes Izraelit dhe Kosovës mund të jetë një fillim i një epoke të re nga e cila do të përfitojnë popujt e dy vendeve. Jam optimist se mund të arrijmë aq shumë duke punuar së bashku dhe është shpresa ime e sinqertë se do ta shohim këtë të realizohet. E vlerësoj thellësisht angazhimin e vazhdueshëm të komunitetit hebraik në Kosovë për të na bërë më të afërt”, ka shkruar ai. /Lajmi.net/


Back to top button