Lajme

Kryemyftiu shqiptar i dha bashkëshortes dhuratë në vlerë prej 37 mijë euro

Disa media shqipe në Maqedoni kanë shkruar sot se kurorëzimi i Rexhepit ka ndodhur mbrëmë.

Janë publikuar edhe fotografinë ekskluzive nga kurorëzimi i kreut të BFI-së, Sulejman Rexhepi dhe bashkëshortes së tij të re.

Kurorëzimi është bërë në muajin e Ramazanit. Siç raporton Libertas, bashkëshortja e re e reisit Rexhepi është 50 vite më e re.

Kryetari i BFI-së është kurorëzuar për herë të dytë, katër vite pasi ndërroi jetë bashkëshortja e tij e parë.

Ndërkohë, gazetari Zoran Bozhinovski sot ka kumtuar informacionin se kreu i BFI-s Sulejman Rexhepi në vend të unazës si shenjë e kurorëzimit të dashurisë së tij me të rejën i ka dhuruar orën e shtrenjtë 37.000 euro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button