Lajme

Ku po shkon kjo botë? 67-vjeçari ka ka pur me z or dhe e ka bërë në krevat me një vajzë vetëm 13 vjeçe

Një 67-vjeçar është kapur për s hkak se ka ka pur me zo r një vajzë të mitur, 13-vjeçare dhe e ka bërë me të.

I arr estu ari është R. Ç., 67 vjeç, banues në Lushnjë.

Njoftimi i poli cisë:

Specialistët për Het imin e K rime ve në Komi sari atin e Poli cisë Lus hnjë, ndaluan shtetasin R. Ç., 67 vjeç, banues në Lushnjë pasi dys hohet se ka kryer marrë dhënie me dh u në me një të mitur 13 vjeçe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button