Lajme

Kur e gjithë bota po vuan përhapjen e virusit vdekjeprurës, ky shtet goditet nga një tërmet i fuqishëm

Në këtë situatë ku e gjithë bota po vuan përhapjen e koronavirusit, brigjet lindore të Japonisë janë goditur nga një tërmet me madhësi 6.4.

Raporti i Sondazhit Gjeologjik i SHBA-së njofton se epiqendra ishte 41.7km në dyshemenë e oqeanit dhe 50 km larg bregdetit të prefekturës Miyagi.

Ndërkohë autoritetet Japonezë ka paralajmëruar për tsunami.

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button