Lajme

“Kur isha 22 vjeç shkoja me gra 50-vjeçare”, habit Milaim Zeka
“A është se*ksi në moshë të madhe ta*bu për shqiptarët”, ishte kjo tema sot në “Shqipëria live”, ku i ftuar ishte edhe Milaim Zeka.

Ai tregoi se në rini shkonte me gra me diferencë shumë të madhe moshe nga ai ndërsa vir*gjërinë e ka humbur 18 vjeç dhe sërish me një grua më të madhe në moshë.

“Kam shkuar me grupmoshën e femrave që kanë pasur diferencë shumë të madhe moshe me mua.

Unë e kam humbur vir*gjërinë 18 vjeç, ajo 33 vjeç. Kur isha 22 vjeç shkoja me 50-vjeçare”, tha Milaimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button