Lajme

Kurti dhe Vitia ndëprejnë konferencën, kjo është arsyeja

Kryeministri Kurti dhe ministri Vitia, kanë ndërprerë konferencën e tyre për rreth dy minuta, për shkak se në ato momente falej namazi në xhami dhe dëgjohej ezani.

Kjo u bë me kërkesën e ministrit Vitia.

Ndryshe, ata po mbajnë konferencën për t’i njoftuar qytetarët për masat e reja kundër COVID-19.

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button