Lajme

Kush deshi ta mbys Isa Mustafën sipas Valon Sylës?

Gazetari Valon Syla mbrëmë në Pressing e ka k ritikuar Lëvizjen Vetëvendosje për sh keljen e parimeve, duke marrë shkas nga koalicioni me Partinë Demokratike të Kosovës në Komunën e Gjilanit.

Syla tha se LVV-ja kishte bërë a tentat ndaj Isa Mustafës në kohën kur ky ishte kryeministër, ndërsa më pas bëri koalicion me LDK-në e udhëhequr prej tij për të qeverisur bashkë.

Qata që provun me ba a tentat – se ia kemi nis me i harru do fjalë e ksplicite si a tentati – që provun me v ra Isa Mustafën, u bënë bashkë, Qeveria Kurti 1 me LDK-në.

A tentat u kanë, t entim-a tentat u kanë”, tha ai.

Sipas Sylës, aktivistët e LVV-së i ishin futur Mustafës te shtëpia.

“Po i kanë çu kerret e zyrtarëve në hava”, tha ai, duke replikuar me profesorin Blerim Latifi.

“Haram…”/ Komenti i Shefqet Krasniqit për amerikanin të cilit iu vendos zemra e derrit

Një 57-vjeçar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës është bërë kryelajmi i mediave botërore, pasi të njëjtit i është t ransplantuar z emra e derrit. Ky transplantim cilësohej si shpresa e fundit për ta shpëtuar j etën e amerikanit, ndonëse ende nuk është e qartë se cilat janë gjasat afatgjata për m bijetesë, shkruan BBC.

Një zhvillim kaq i madh në botën e mjekësisë nuk është mirëpritur nga hoxha kosovar, Shefqet Krasniqi. Sipas tij një v eprim i tillë është d egradim dhe h aram.

“Në të gjithë librat qiellor derri ka qenë i ndyrë dhe çdo produkt i tij po ashtu. Por që shumë popuj e kanë futur në përdorim pavarësisht ndalimit, ndërkaq ç ifutët dhe myslimanët vazhdojnë të mos e k onsumojnë, andaj përdorimi i këtyre produkteve është për me e degradu fjalën e Zotit… Ia kanë humbur çdo vlerë jetës së njeriut, ky është d egradim”, ka thënë Shefqet Krasniqi për Klan Kosova.

Sipas Krasniqit, m jekimi me gjëra të ndyra e të ndaluara është h aram, madje edhe më “h aram” se a lkooli.

“Kjo mund të jetë edhe më e r ëndë se pirja e a lkoolit për m jekim, pasi a lkooli mund edhe të pastrohet nga trupi, ndërkaq kjo mbetet. Pra me e nda trupin me derr është h aram. Jo vetëm unë po asnjë mysliman nuk mundet me u pajtu me këtë”, shtoi Krasniqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button