Magazina

Kush e lëndoj kaq shumë Shpat Kasapin?

Shpat Kasapi për vite me rradhë ishte njëri nga këngëtarët më aktiv e më të komenutar.

Emri I tij është permendur shpesh në media, për asye nga më të ndryshmet.

Shpati, edhe më tej bënë këngë e videoklipe, por suksesi I tij sikur është zbehur paksa.

A doni ta dini se cilat janë disa nga anët negative dhe pozitive të karakterit të Shpatit?

“Shpesh bëhem shumë kokëfortë.

I adhuroj njerëzit e sinqertë dhe përpiqem që edhe unë të jem sa më i sinqertë me të sinqertin.

Atë që më gënjen, thjesht e injoroj.

Kam një mangësi të madhe që iu besoj shumë njerëzve.

Për këtë arsye më ka ndodhur të lëndohem jo pak.

Por jam natyrë miqësore dhe i vlerësoj shumë shokët e mire”, thotë Shpati I hitit “Kush të ndau prej meje”.

Back to top button