Lajme

Kush është kosovari që sot i dhuroi 20 mijë euro në fondin e Qeverisë së Kosovës

Kosovarët në diasporë po vazhdojë të kontribuojnë në fondin e ngritur nga Qeveria e Kosovës në luftën kundër koronavirusit.

Fondi është lansuar dy ditë më parë dhe ende nuk dihet sa është arritur shuma e përgjithshme deri më tash.

Mirëpo, duket se janë të shumtë ata që po derdhin para në vendlindjen e tyre.

Së fundi, në facebook është publikuar shumë që një mërgimtarë ka dhuruar sot.

Bëhet fjalë për 20 mijë euro. Këto para janë dhuruar nga Getoar Berisha, i cili jeton në Zvicër.

Burimi

Back to top button