Lajme

Kush ishte gruaja e parë e Presidentit Hashim Thaçi?

Jemi mësuar që sa herë të flitet për jetën private të ndonjërit nga politikanët apo udhëheqësit shtetrorë të na shkojnë në mendje thashethemet që fliten për ta, jo ka pas kaq afera me femra, jo kaq gra e shumë llafe të tjera të cilat shpeshherë janë edhe jo të sakta.

Për liderët botëror këto gjëra janë mëse normale, sidomos për ata liderë që njihen si “merakli në femra”.

Por, kjo gjë a ndodh në mesin tonë? Akoma nuk dihet!

Nëse marrim e flasim për kryetarin e Reublikës sonë, Hashim Thaçin, të gjithë e dimë se ai është i martuar prej shumë vitesh me Lumnije Thaçin një zonjë e cila është e emancipuar.

Çifti i parë i shtetit kanë edhe një djalë bashkë Endritin.

E këtë gjë të gjithë e dimë prej vitesh, por dikush mund të mendoj se mos edhe Presidenti ynë ka pasur një lidhje tjetër.

Ndërsa ne iu themi se kjo gjë nuk është aspak e vërtetë, ngase Hashimi dhe Lumnija sipas asaj që kemi kuptuar ne, janë shumë moti të dashuruar edhe para se ish kryetari i PDK-së të bëhej person i njohur për publikun.

Do të thotë se e para dhe e vetmja grua derimë tani e Presidentit Hashim Thaçi është zonja Lumnije Thaçi./InfoKosova/

Source link

Back to top button