Lajme

Ky është Behgjet Pacolli: Të jesh i ri dhe i varfër nuk është e lehtë!

Kryetari i AKR-së, Behgjet Pacolli gjatë kësaj kohe të pandemisë ka qenë tejet aktiv në rrjete sociale.

Ai ka publikuar edhe imazhe nga arkiva e tij, derisa sjellë fotografi nga e kaluara e tij.

Së fundmi Pacolli, tregon si dukej kur ishte i ri dhe i varfër, e ku shkruan:

Të jesh i ri dhe i varfër nuk është e lehtë. Të jesh edhe i ngacmuar për atë e bën jetën edhe më të rëndë. Jeta është e tillë, me sfida. Por unë gjithmonë besoja në veten time. Kjo është këshilla ime për të gjithë!Top of Form

100885166 10163468921030153 2760096248135417856 N
100885166 10163468921030153 2760096248135417856 N
Back to top button