Lajme

Ky është Fermeri Kosovar që po mahnit boten (VIDEO)
Një video e publikuar në kanalin youtube ka marrur mbi 10 milion klikime nga anembanë bota. Në video fermeri ka paraqitur punën e mrekullueshme në kultivimin e dredhëzes prej mbjelljes deri tek vjelja e frutave.

Videoja ka titullin “Dredhëza në Kosovë” dhe me përshkrimin “Dredhëza nga fshati Lluashë e Skenderajt, variteti është Alba. Video paraqet prej punimit te renav e deri tek vjelja”.

Videon e mrekullueshme mund ta shikoni më poshtë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button