Lajme

Ky është mërgimtari që dha 100 mijë euro në fondin emergjent të Qeverisë

Fondi Emergjent i Qeverisë për Covid-19 sot ka pranuar edhe 100 mijë euro.

Paratë janë dhënë nga Bajram Shala, mërgimtari i cili jeton dhe punon në Gjermani.

Deri dje në këtë fond kanë qenë të derdhura edhe plus 100 mijë euro të tjera.

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, ditë më parë ka kërkuar nga diaspora që ta ndihmojnë qeverinë me mjete financiare, për të luftuar koronavirusin në Kosovë.

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button