Lajme

Ky është Shqiptari nga Kosova që e la Nusen pa shenja jete!

Një mosma rrëveshje në Pratteln ishte fat ale. Nëna 24 vjeqare Adelina T. humbi jetën, nga dora e vjehrrit. Një kr im i dhun shëm ka ndodhur të shtunën në një ndërtesë në Muttenzstrasse në Pratteln BL. Nëna AdelinaT. 24 vjeqare ka humbur jetën. Policia më pas ka arr estuar një burrë të moshës 56 vjeqare në apartament. Sipas hulumtimit të Blick tregon se personi i are stuar është Bamir T., i vjehrri i vik timës. Nusja dhe djali i tij, Enes T. 27 vjeqar kanë jetuar me nipin 4 vjeqar deri një vit më parë, bashkë me Bamir T. dhe gruan e tij. Pastaj familja u zhvendos në shtëpinë e tyre. Sidoqoftë vetëm pesë minuta larg për të ruajtuar lidhjet e ngushta familjare.

“Gjyshja shpesh kujdeset për djalin”, thotë një fqinj. “Familja u mbajt e bashkuar”. Pse kosovari që lloj të shtunën dhe vr au nënën e nipit të tij është ende e paqartë. Një përfaqësues i familjes thotë për Blick: Ai mund të ketë vepruar në vetëmb rojtje. Ndoshta nusja e tij e su lmoj. Sepse edhe ai ishte i pl agosur në dorë.

Policia e Bazel tha për Blick se vi ktima është vr arë me th ikë.
Sfondi i mosmarrëveshjes mund të ketë qenë di vorci i planifikuar ndermjet Enes dhe Adelina. Burri kishte kontaktuar fshehurazi me një avokat di vorci, sic mëson Blick nga anëtarët e familjes.

Source link

Back to top button