Lajme

Labi: o Popull, Nesêr ora 11:00 para QEVERISË me djal e me gruan se bashku per te drejtat tona

Nesêr ora 11:00 para QEVERISË me djal e me gruan se bashku per te drejtat tona, se kur po ndihmojna po na lavdojnë e kur është ne pyetje e ardhmja jonë mundohen disa tëkri tikojnë.
Me mirë te mirekuptohemi se ne jemi per buken e femijeve tan dhe te tjerëve duke dal protestë e jo për karrika apo pozita instucionale.
Shihem kolegë nesêr ja edhe postimi tij.

Source link

Back to top button