Lajme

LABI: Qysh spo ju vjen marre me thanë se nga protesta e VV-së kanë dalur këto raste me Covid 19!!

Më besoni, është e padrejtë tê thuani se nga Protesta e VV-së kanë dalur këto ra ste me Covid 19!!
As pak e besueshme sepse covid 19 ishte qe 3 muaj dhe nuk kishte protesta të VV-së.
E dyta, po i shoh disa analista të mjekesise duke më ofe nduar por ju them që më se paku unë dhe organizimet e mia leshojnë viruse thuajse fare, sepse çdo rast që marr në dor edhe kur shteti nuk gu xon te garanton për shë rimin e tyre ne ja dalim me posht shihni postimin e tij.

Source link

Back to top button