Lajme

LAJMI FUNDIT: Behgjet Pacollit iu kërkuan 850 mijë euro për të shpëtuar nga Gjykata Speciale

Si e shan tazhonte Enis Haradini kreun e AKR-së, Behgjet Pacollin (kërkonte 850 mijë euro).

Prokuroria Speciale ka njoftuar se ka ngritur akt akuzë ndaj një personi me dy shimet se i ka kërkuar një shumë të madhe të parave Behgjet Pacollit për ta shp ëtuar nga he timet nga Gjykata Speciale.

Meret vesh se personi i dy shuar është Enis Haradini ndërsa duke u thirrur si person i lidhur me Gjykatën Speciale ai person ka tentuar t’i marrë rreth 850 mijë euro Pacollit.

Sipas njoftimit të Prokurorisë Speciale pak javë pasi në media ishte dhënë lajmi se Gjykata Speciale po dërgonte ftesat për ish- pjesëtarët e UÇK-së, Enis Haradini kishte kontaktuar Behgjet Pacollin duke i thënë se kishte informacione për ak takuzat dhe për një dosje ndaj tij.

Sipas het imeve të prokurorisë E.H. i kishte thënë vik timës se kishte lidhje me prokurorët e Gjykatës Speciale dhe mund ta shpë tonte nga ak uza.Për këtë çështje fillimisht i pandehuri kishte kërkuar 850 mijë euro pastaj 360 mijë euro e në fund pazari kishte rënë në 190 mijë euro.

Shantazhin i pan dehuri e kishte drejtuar edhe tek vajza e vik timës të cilës i kishte dërguar një mesazh ku e paralajmëronte se babin e kishte në rre zik.

“Babai yt është në rre zik dhe ti mundesh me evitua situatën“ shkruhej në mesazhProkuroria Speciale ka njoftuar se ka ngr itur ak takuzë ndaj Enis Haradinit pasi i njëjti ishte arr estuar në mars të këtij viti.

Back to top button