Deserte

Lajm fantastik vjen në këto momente Albin Kurti jep lajmin e madh

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti ka përsëritur edhe në një intervistë me Adi Krastën, kërkesën e tij që të ketë zgjedhje.

Kurti tha se ky vit do të jetë tejet i rëndësishëm për dekadën e tretë të shekullit, dhe këtu përmendi zgjedhjet që sipas tij do të bëhen në shumë vende në Ballkan dhe poashtu në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Në një intervistë për Syri Tv, Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti ka theksuar edhe një herë se Vetëvendosje ka dyfishuar mbështetjen. Në bisedë me Adi Krastën, Kurti tha se kanë mbi 52 %.

Source link

Back to top button