Lajme

Lajm i madh! Nga e hëna qytetarët që hyjnë në Kosovë nuk do të vetizolohen

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, në konferencë për media kan shpa losur vendimet e reja rreth Covid-19.
Zemaj ka thënë se situata është e menaxhueshme ndonëse ka rritje të lehtë të të infe ktuarve.
“ Virusi akoma është akt ive por kërkon kujdes dhe zbatim të rekomandimeve të IKSHPK-së dhe Ministrisë.
Pas analizës së bërë me hapjen e kufijëve IKSHPK rekmdandon: kont rollin e detajuar shëndetësor për qytetarët që hyjnë në Kosovë dhe adresën e tyre, kont rollimi do të kryhet për temepraturën dhe shenjat që përkojnë me Covid-19.
Qytetarët që hyjnë nga dita 8 qershor në Kosovë nuk do ti nënshtorhen veti zolimit për 7 ditë”, tha ai.

Source link

Back to top button