Lajme

Lajm i mirë për gurbetqarët: Ata që vijnë nga jashtë nuk do të…

Ata që do të vijnë nga jashtë në Kosovë, nuk do të mbyllen për 14 ditë në karantinën e Qendrës së Studentëve në Prishtinë. Tash e tutje, ata do të qëndrojnë vetëm 7 ditë aty, e pastaj do të urdhërohen të vetizolohen në shtëpi për 14 ditë të tjera. Këtë e ka konfirmuar zëdhënësi i Ministrisë së Shëndetësisë, Faik Hoti..JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME

“Karantinimi në Qendrën e Studentëve do të jetë 7 ditë. Më pas do të lirohen të shkojnë në shtëpi për të qëndruar në vetizolim për 14 ditë”, ka thënë Hoti ja edhe deklarata e tij..JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button