Lajme

Lajm i rëndësishëm për Mërgimtarët që duan të nisën për Kosovë

Lajm i rëndësishëm për mërgimtarët që duan të nisën për Kosovë

Për shkak të rri tjes së numrit të madh të vik timave dhe të infe ktuarve në Serbi nga koronavirusi, Kroacia posa ka mbyllur kufijtë me ketë vend fqinj, çka ka shk aktuar telashe në komunikacion duke bll okuar qindra pasagjerë kryesisht shqiptarë për shkak kolonave dhe pritjeve të gjata ne kufi, njofton gazeta “Bota sot” nga vendi i ngjarjes.

Bëhen kolona të gjata deri në 5-6 km dhe pritje deri në tetë orë të veturave dhe autobusëve me plotë udhëtar nga Kosova, Maqedonia dhe Lugina e Preshevës që ia kanë mësyrë Zvicrës, Gjermanisë dhe vendeve tjera perëndimore.

Source link

Back to top button