Lajme

Lajm i zi/ I morën të gjitha ato që kishin në farmaci, shqiptari jep shpirt nga stresi
Një person ka hyrë me t hikë në një barnatore në lagjen Çair, në rrugën “John Kennedy”, duke kër cënuar pun ët oren me th ikë.

Ndërkohë pas dhjetë minutash në barnatore ka ardhur pronari A.S.(40), të cilit, sipas të deno ncimit, i është për keqësuar gjendja shëndetësore.

Për kohë të shkurtër në barnatore ka ardhur Ndihma e Shpejtë dhe me veturën e tyre është dërguar në kompleksin “Nënë Tereza” – Klinika e Kardiologjisë, ku nga ana e mjekut është ko nstatuar vde kja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button