Lajme

Një shitës mjalte ínfektoi 11 persona me koronavirus në Istog

Nga 23 teste, vetëm 11 dolën pozitiv me koronavirus sonte në Komunën e Istogut.

Të gjithë janë raste kontakti nga 61-vjeçari i ínfektuar ditë më parë.

Lajmin e ka konfirmuar Drejtori i Shëndetësisë në Istog, Mujë Osmanaj.

Të ínfektuarit janë nga fshati Shushicë.

Sipas informacioneve, 61-vjeçari shiste mjaltë në treg dhe ai ka pasë kontakt me shumë persona.

Back to top button