Lajme

Apel për Mërgimtarët: KUJDES! Nëse e bëni këtë veprim do iu ndodhe kjo!

Tashmë e sa ditë flutrimet janë anuluar shkak i pandemisë COVID-19, por mërgata po kërkon lejimin e tyre për ta vizituar Kosovën. Së fundmi, ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka kërkuar nga mërgata të mos rezervojnë bileta, pasi mund të ke qpërdoren.
Kjo deklaratë erdhi në bazë të asaj qe ende nuk ka vendim për lejimin e linjave ajore.“Ne si Ministri nuk kemi të bëjmë me çështjen e fluturimeve, por derisa nuk ka një njoftim për ndryshim të vendimit për lejimin e fluturimeve, shitja e biletave të mos bëhet dhe të mos ke qpërdoret mërgata”, ka thënë ministri”, tha Zemaj.

Back to top button