fbpx
Lajme

Kryeministri apel qytetarëve: Kujdes, klinka është e stërmbushur, nuk ka vende më për njërëz!

Kryeministri apel qytetarëve: Kujdes, klinka është e stërmbushur, nuk ka vende më për njërëz!

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti është deklaruar para mediave lidhur me situatën e tanishme të krijuar si pa sojë e pandemisë COVID-19. Hoti tha se nuk duhet lejuar që gje ndja të dalë jashtë kon trollit dhe se jeta e qytetarëve është prioritet i qeverisë.
“Kemi 49 raste me fatalitet, Klinka Inf ektive është e stërmbushur, nuk ka vende më për njërëz në klinikë. Tash ministri, Drejtori i Institutit janë duke krijuar hapësira shtesë nëpër klinika të tjera dhe spitale regjionale, masat janë të thjeshta shumë të thjeshta dhe të qarta, maskat, distanca fi zike, larja e duarve, tri gjëra të thjeshta. Jemi të obligueshëm të gjithë t’i ndërmarrin këto masa, kur ecim në rrugë, në autobus, kur shkojmë në punë, biznes apo barnatore, gjithku.


Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close