Lajme

Vjosa “selam” Hotit, Kujdes kjo qeveri është duke të…

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës dhe nënkryetarja e LDK’së, Vjosa Osmani, e cila ka kun dërshtuar edhe krijimin e Qeverisë Hoti, ka re aguar pas vendimit të sotëm për heqje të masave të reciprocitetit ndaj Serbisë.
Osmani ka thënë se konsiderimi i reciprocitetit si pen gesë nënkupton që nuk do që Kosova të trajtohet në mënyrë të barabartë.Hoti sot ka shfu qizuar vendimet e Qeverisë së kaluar që drejtohej nga Albin Kurti. Heqja e masave të reciprocitetit ka qenë edhe kërkesë e SHBA’së.

Back to top button