Lajme

LAJMI FUNDIT: Shikojeni se çka i ndodhi Kallashit në këto momente

Prej thuajse një viti Kallashi nuk është bërë e gjallë, kjo edhe për shkak se jeton në Zvicër dhe ndoshta kjo ka komplikuar edhe intervistimin e saj.

Para pak ditësh Kallashi është kthyer në atdhe, ku ka gjetur rastin të japë edhe një intervistë për “Prive”, duke sqaruar edhe arsyet e mungesës.

Sipas saj ka munguar në skenë si shkak i kërc ënimeve me jetë që kishte marrë…. Prej thuajse një viti Kallashi nuk është bërë e gjallë.

Source link

Back to top button