Lajme

Limaj: Ju betohem se s’ka ndarje, as shkëmbim të territoreve, Kosova është e jona!

Nisma Socialdemokrate ka mbajtur mbledhjen e saj me anëtarët e Kryesisë dhe kryetarët e degëve.
Lideri i Nismës ka thënë se sa herë që Kosova ka qenë e sinkronizuar me SHBA-në dhe miqtë evropianë asnjëherë nuk i ka rënë keq, duke shtuar se nuk do të ketë as shkëmbim të territoreve dhe as ndarje të Kosovës.
Më tutje, Limaj ka thënë se Qeveria e ka për detyre të zbehë polarizimin që ka bërë qeveria e kaluar në shoqërinë kosovare dhe rikthimin e situatës në normalitet.

Source link

Back to top button