KosovëLajme

Lindi pa duar, por 20-vjeçari nga Malisheva mahnitë me talentin e tij, kaq bukur pikturon me këmbë

Arion Krasniqi, 20-vjeç nga Malisheva nuk njeh barriera e as kufij.
Jeta për të nuk ishte aspak e drejtë, transmeton DrenicaOnline.
Ai kishte lindur pa gjymtyr dhe si rrjedhoi sfidat ishin të shumta për të.
Por ai nuk u dorëzua asnjëherë, madje tani është piktor shumë i mirë.
Ndiqëni storien e realizuar nga ATV duke klikuar në foto:

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button