Magazina

Marrëdhënia e dyshimtë mes ish të dashurit të Alvisës dhe Arjan Konomit
Hyseni u vu me sh.patulla pas muri, për faktin se e ak.uzuan se kishte ardhur aty për Alvisën.

Ai e mohoi kategorikisht këtë gjë duke u shprehur se ishte thjeshtë një rastësi.

Por, edhe aq rastësi nuk ishte.

Rrjedha e emisionit nx.orri në pah faktin se Hyseni njihej me Arjan Konomin dhe gjithashtu kishte patur kontakte me Alvisën gjatë audicioneve.

Arjani u shpreh se ata nuk jan miq, por në fakt nuk rezulton kështu.

Siç shkruan faqja Vipat e Bllokut, vetë Hyseni e ka kontaktuar Arjanin për t’i bërë marketing biznesit që zotëron.

Aty ka lindur miqësia e të dyve.

Madje, mesa kuptohet nga postimet në Instagram, ata kanë qenë bashkë në Mykonos, duke darkuar te “Nusr-et”.

Epo nëse nuk jeni miq, atëherë çfarë jeni?!/Vipat e Bllokut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button