Lajme

Mbani lotët! Humb jetën 17 vjeçarja nga Covid-19 dy ditë pas ditëlindjes

Një adol eshente nga Florida ka vd ekur si shkak i koronavirusit, ndërsa ras tet vazhdojnë të rriten në Shtetin Sunshine. Carsyn Davis, 17 vjeç, nga Fort Myers, u inf ektua në fillim të këtij muaji dhe shën deti i saj u përk eqësua shpejt. Menjëherë pasi u sht rua në një spital, ajo u vendos në njësinë e kujdesit int ensiv në gjendje kri tike. Katër ditë më vonë, Davis ndërroi jetë. Vd ekja e saj vjen kur Florida raporton numër rekord të rasteve të koronavirusit, me 50 % në një ditë, me rritje të të rinjve që testojnë poz itivë.
Dy ditë më vonë, më 21 qershor – që ishte ditëlindja e saj e 17-të, adoleshentja u transferua në kujdesin int ensiv në gje ndje kri tike, ndërsa dy ditë më pas ajo vd iq.

Source link

Back to top button