Lajme

Me kë hëngri drekë Melihate Tërmkolli?

Melihate Tërmkolli, në skenën politike të Kosovës është tash e 30 vjet dhe njihet si një nga femrat më aktive të politikes së dikurshme, por edhe të viteve të fundit.

Ish deputetja, për vite me radhë ka dhënë kontribut për vendin, e madje ka treguar se ka shumë guxim.

Edhe tani, kohë pas kohe bënë deklarata të cilat komentohet gjatë.

Zonja e politkës kosovare, bënë jetë të thjeshtë dhe drekat i ha në lokalet ku hanë e pinë edhe njerëzit e zakonshëm.

Sot, ajo ka drekuar me një zonjë./kosovarja

Back to top button