Lajme

Me qellim e kam mar gruan katunare,Me knaqi se kurr nuk din me…

Mirmrama kaloma kit shkr** te faqja anonim ju lutem.Un jam ni burr 37 vjet gjith jeten tem veq i kom ndrru grat jam kan i martum 5 her edhe 2 her tjera i fejum po qe su ardh momenti deri te martesa.Jam djal azgan dy fjal nuk guxon me mi than gruja se qashtu jom rrit qashtu e kam pa baben mixhen dajt krejt me qasi fryme po si shqiptart ma veq kush trren se gruja gjith maltretuet te na sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button