Magazina

Melinda Ademi e dashuruar në të pasmet e saj
Pas një vere të ngjeshur e me shumë mbrëmje muzikore, Melinda Ademi më ë fund ka gjetur kohë për disa ditë pushimi, shkruan “Kosovarja”.

Rep artistja e cila braktisi ëndrren amerikane për ta ndërtuar karrieren muzikore në Kosovë, po kënaqet në bregdetin shqiptar.

Melinda, në të gjitha fotografitë nga plazhi, ekspozon masivisht të pasmet e saj, që duket se janë pika e dobët e këngëtares.

Madje, ajo të pasmet i përmend edhe në këngët që bënë, ku thotë se i ka origjinale dhe se kush dyshon mund t’ia kafshon.

Kohë të pasmesh, apo jo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button