Lajme

Melindes po i shpërthejnë buzët nga filleri


Melinda Ademi është reperja senzacionale, që së fundi erdhi në bashkëpunim me Gjikon dhe kënga e tyre “X5” u bë mjaftë e dëgjuar kudo

Melinda, që zbarkoj nga Amerika në Kosovë për të bërë sukses, famë e para, nuk po ndalet.
Pos muzikës, teksteve dhe reptures shumë orgjinale, Melinda shpesh komentohet edhe për paraqitjen e jashtme, për stilin dhe performancen.

Shpesh janë komentuar edhe ndërhyrjet në pamjen e jashtme, sidomos buzët XL që duket se po i shpërthejnë.


Back to top button