fbpx
Lajme

Mërgimtari nga Zvicra ka një informatë për ata që kalojnë nga Serbia

Mërgimtari nga Zvicra ka një informatë për ata që kalojnë nga Serbia

Mërgimtari nga Kumanova, Amir Demiri i cilin jeton dhe punon në Zvicër informon të gjithë mërgimtarët se rrugët për një vendlindje janë të hapura dhe se nuk ka pengesa.

“Dua të informoj se kush vjen në Maqedoni s’ka as një pengesë. Shumë mirë rruga është krejtë në rregull. Vetëm në Serbi të keni kujdesë me qenë të lidhur të gjithë pasagjerët se të dënojshim dhe pagesa duhet të bëhej me kilometra larg”, është shprehur ai.

Demiri e ka parë të rrugës ta bëjë këtë njoftim për faktin se nëpër media janë lansuar lajme për vësh tirësi të shumta dhe pengesa gjatë rrugës për në vendlindje.

Source link


Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close