Lajme

Merret vendimi për qarkullimin e trafikut ndër-urban në Kosovë

Pas dilemave për fillimin e punës, edhe trafiku ndërurban zyrtarisht do të lejohet ta rifillojë qarkullimin, pas një ndërprerje dy-mujore të aktivitetit, shkaku i koronavirusit

Ky vendim është marrë sot nga Ministria e Ambientit dhe Infrastrukturës, pasi nga kjo kategori kishin dyshime rreth rifillimit të punës.

Ndërkohë, trafiku urban ka filluar punë sot, mirëpo me masa mbrojtëse dhe me më pak udhëtarë.

Më poshtë gjeni vendimin e plotë të ministrisë dhe masat mbrojtëse që duhet përdorur në rast udhëtimit.

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button