Lajme

Ministri Zemaj! Badihava që bëni protesta, nuk do të ketë dasma edhe pikë

Artisët e estradës, sot kanë protestuar para Qeverisë me kërkesën për mbajtjen e dasmave dhe ahengjeve.
Ata kanë treguar se kanë dërguar një kërkesë në Qeveri, duke e ditur se aktivitetet e tjera po mbahen.
Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj në konferencë për media tha: ‘Ne do takohemi dhe do vendosim se bashku kërkojmë mbajtjen e distancës ta ruajmë menaxhimin e situatës ta fusim në kontroll situatën dhe bashkarisht do marrim vendimin’. ‘Mendimet selektive jane të padrejta por menagjimet duhet të jenë të përbashkëta, çdo gjë që meret tash e pas do vleje për të gjithë qytetarët e vendit dhe nuk do jenë vendime selektive‘, tha Zemaj ja edhe deklarata e tij.

Source link

Back to top button