Lajme

Ministria e Shëndetësisë merr këtë vendim : Do të rikthehemi në Karantinë!

Ministria e Shëndetësisë merr këtë vendim : Do të rikthehemi në Karantinë!

Rritja e rasteve me koronavirus në vend, ka bërë që Qeveria e Kosovës të marr masa të reja. Sipas vendimit të qeverisë së Kosovës, i cili u miratua me kërkesë së Ministrisë së Shëndetësisë, bëhet fjalë për reduktim të stafit si dhe obligim që një pjesë e punëve që mund të kryhen nga shtëpia, të vazhdojnë të kryhen online.
“MSH-ja në vazhdimësi po e përcjellë situatën me COVID, duke pasur parasyshë që kemi rritje të rateve në institutcione, IKSHP-ja na ka rekomanduar si Ministri që të përkrahni vendimin që të gjitha institucionet publike dhe privatë obligohen të organizojnë punën, duke reduktuar stafin apo duke punuar nga shtëpia”.
“Të gjitha institucionet obligohen të organiyojnë punën e tyre në përputhje me manualin për mbrojtjen nga COVID-19”“Nga ky vendim kërkojmë që përpos respektimin të vazhdojmë me planin e ri për masat lehtësuese”.

Source link

Back to top button