Lajme

Ministria e Shëndetësisë pranon një donacion të madh të maskave dhe dezinfektuesve nga Polonia

Ministria e Shëndetësisë ka pranuar sot një donacion prej 100 000 maskave dhe 10 350 litrave me dezinfektues për nevoja të profesionistëve dhe institucioneve shëndetësore, donacion nga shteti i Polonisë.

Ky kontigjent i ndihmës, i cili është dorëzuar sot në depon e Ministrisë së Shëndetësisë është pjesë e ndihmës polake për shtetet e Ballkanit Perëndimor.

Zyrtarë të MSh-së, të cilët kanë pranuar donacionin kanë falënderuar autoritetet polake, për këtë kontribut të vlefshëm në përgjigjen e mëtejme të Kosovës kundër pandemisë së virusit Corona, Covid-19.

101149940 1676941542463426 1238192153214058496 O 1536x1024
101149940 1676941542463426 1238192153214058496 O 1536×1024
100756122 1676941232463457 6857342697439494144 O 1024x837
100756122 1676941232463457 6857342697439494144 O 1024×837
Donacioni
Donacioni

Back to top button